Homestay Le Petit Vélo

Welkom in onze homestay 'Le Petit Vélo'

'Le Petit Vélo' ligt op wandelafstand van de Grote Markt, van cultuur- en shoppingstad Hasselt met zijn rijk aanbod van boetieks, luxewinkels, musea en gezellige terrasjes. Het negentiende eeuwse herenhuis werd in 2010/2011 gerenoveerd en herbergt vier smaakvol ingerichte kamers die elk voorzien zijn van eigen badkamer met douche of bad. 

De Ethias en Grenslandhallen, Plopsaland, het Kinepolis complex, Park en (openlucht) zwembad Kapermolen, de Japanse tuin, het Cultureel centrum en het evenementenplein Kolonel Dusart zijn te voet bereikbaar op enkele minuutjes van 'Le Petit Velo'.

De Stad Hasselt organiseert het hele jaar rond leuke events waaronder de Jeneverfeesten, Hasselt Live, Theater op de markt, de Kapermolen concerten, Pukkelpop en tal van Zomeractiviteiten. Ook steden als Tongeren, Sint Truiden, Genk, Maasmechelen, Luik en Maastricht liggen vlakbij.

Door zijn centrale ligging is 'Le Petit Vélo' de ideale uitvalsbasis om onze mooie stad en provincie te ontdekken. Juist ook voor fietsers en wandelaars is de omgeving van Hasselt meer dan  de moeite waard, met Bokrijk en zijn bosrijke omgeving en Haspengouw met haar oneindige fruitboomgaarden waar je eindeloos van je dag kan genieten. Wij bieden de mogelijkheid uw fietsen veilig te stallen tijdens uw verblijf.

Wij verwelkomen u graag bij Le Petit Vélo.