Le Petit Velo, B&B

LWelkom op de website *LETvan 'Le Petit Velo, B&B'

"LET OP!"  RECHTSTREEKS BOEKEN IS ALTIJD VOORDELIGER !

'B&B Le Petit Velo' verhuisde in de zomer van 2011 naar het centrum van Hasselt.  Je logeert in een negentiende-eeuws herenhuis vlak bij het centrum met zijn luxewinkels, boetieks, musea en gezellige terrasjes.

Met aandacht voor detail werd het volledige interieur grondig onder handen genomen.

Met enige trots verwelkomen wij U graag in onze B&B 'Le Petit Velo'.

Waar wij met enthousiasme ons best zullen doen Uw verblijf in en rond Hasselt wederom zo aangenaam mogelijk te maken.

Welkom op onze site

gevel

Welkom in onze B&B 'Le Petit Velo'

'Le Petit Velo' ligt op wandelafstand van de Grote Markt, van cultuur- en shoppingstad Hasselt met zijn rijk aanbod van boetieks, luxewinkels, musea en gezellige terrasjes.

Het negentiende eeuwse herenhuis werd in 2010/2011 door de eigenaars gerenoveerd en herbergt vier smaakvol ingerichte kamers die elk voorzien zijn van eigen badkamer. Na een overnachting wacht U een ovenvers ontbijt in de sfeervol ingerichte ontbijtkamer/ontspanningsruimte.

De Ethias en Grenslandhallen, Plopsaland, het Kinepolis complex, Park en  (openlucht) zwembad Kapermolen, de Japanse tuin, het Cultureel centrum en het evenementenplein Kolonel Dusart  zijn te voet bereikbaar op enkele minuutjes van 'Le Petit Velo'.

De Stad Hasselt organiseert het hele jaar rond  leuke events waaronder de Jeneverfeesten, Hasselt Live, Theater op de markt, de Kapermolen concerten, Pukkelpop en tal van Zomeractiviteiten. Ook steden als Tongeren, Sint Truiden, Genk, Maasmechelen, Luik en Maastricht liggen vlakbij.

Door zijn centrale ligging is 'Le Petit Velo' de ideale uitvalsbasis om onze mooie stad en provincie te ontdekken. Juist ook voor fietsers en wandelaars is de omgeving van Hasselt meer dan  de moeite waard, met Bokrijk en zijn bosrijke omgeving en Haspengouw met haar oneindige fruitboomgaarden waar je eindeloos van je dag kan genieten.

'Le Petit Velo', «The place to be voor een onvergetelijke Limburg ervaring!»